UNIVERSITATEA „ANDREI ŞAGUNA”
30 Apr 2020

Scurt ghid pentru înscrierea on-line


Dragi candidați,

Pentru înscrierea on-line este necesar să parcurgeți următorii pași:

1. Folosind butonul de Conectare din partea dreaptă sus, să vă Înregistrați și să vă creați cont în platformă. De aici veți putea completa și depune dosarul de înscriere, precum și, în cazul în care sunteți declarați Admiși, completa și depune Contractul de studii.

2. Să copletați cererea de înscriere accesând opțiunea din meniul vertical Înscrie-te și să încărcați documentele solicitate prin metodologia de înscriere. Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați și lista de întrebări frecvente.

3. Să descărcați cererea de înscriere generată de platformă, să o semnați și să o încărcați odată semnată. Fiecare cerere va fi înregistrată cu un număr unic care va fi afișat în aplicație. Vă vom trimite un e-mail de confirmare la adresa de contact completată în formular.

4. Odată depus dosarul puteți verifica starea acestuia din zona Formulare depuse a secțiunii Înscrie-te. Vă vom trimite și un mesaj pe adresa de email completată în câmpul din formular atunci când acesta este Aprobat.

5. Candidații a căror dosare au fost Aprobate vor găsi în cont Contractul de studii. Descărcați contractul, semnati-l și încărcărcați-l împreună cu dovada plății, apoi acționați butonul Trimite contractul

6.  Vom verifica în cel mai scurt timp documentele încărcate și te vom notifica, prin e-mail și în platformă, dacă ai fost Admis.

Pentru orice nelămuri nu ezitați să ne contactați.

Succes!