UNIVERSITATEA „ANDREI ŞAGUNA”
06 May 2020

Întrebări frecvente


Atenție! Pentru completarea formularului și transmitere documentelor vă rugăm să vă asigurați că folosiți ultima versiune a unui browser modern (Chrome, Firefox, Microsoft Edge).

Dacă accesezi pentru prima dată aplicația sau ai nelămuriri, te rugăm să parcurgi situațiile comune de mai jos.


Cum accesez formularul de înscriere?

Pentru a accesa un formular este necesar să fii conectat în aplicație. Dacă nu ai cont îți poți crea unul aici

Odată conectat, formularele de înscriere pot fi accesate de la secțiunea Înscrie-te


Care sunt documentele necesare pentru Cererea de înscriere?Pentru a putea salva formularul cererii de înscriere este obligatorie încărcarea documentelor solicitate.

Documentele necesare pentru programele de studii de licență și masterat sunt:

  • Copie diplomă de bac
  • Carte de identitate
  • Certificat de naștere

Opțional se poate atașa și foaia matricolă a ultimei instituții de învățământ absolvite.

Documentele se încarcă în partea de jos a formularului de înscriere.


Care sunt pașii care trebuie urmați pentru a fi admis?  Pentru a vedea un sumar al procesului de înscriere online te rugăm să citești Ghidul scurt pentru înscrierea on-line

Am completat și salvat formularul, cum descarc și depun cererea de înscriere?După completarea formularui starea acestuia va fi - Salvat și aplicația vă va redirecționa automat la pagina de descărcare a cererii de înscriere. Documentul se descarcă, semnează, se încarcă scanat și apoi se acționează butonul de depunere. Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email completată în formular. Dacă ai navigat de la fereastra de descărcare și încărcare a cererii de înscrierii, poți reveni la ea accesând din nou formularul, navingând în partea de jos și acționând butonul [Atașează documente]

Formularul a fost aprobat, de unde accesez și descarc contractul?Pentru a accesa contractul trebuie să accesezi din nou formularul, să navighezi în partea de jos și să acționezi butonul [Atașează documente].

Primesc eroare "Câmpul este obligatoriu." chiar dacă am încărcat un documentAsigură-te că folosești ultima versiune a unui browser modern, (Chrome, Firefox, Microsoft Edge). Altfel, poți încerca să ștergi fișierele cookie pentru browserul tău, să reîncarci pagina și să încerci din nou.